Södra Sveriges största arthousebiograf!

Priser & öppettider

KÖPA BILJETTER
Du kan köpa biljetter på plats i biljettkassan eller online här på hemsidan>> Om du vill använda ett presentkort eller klippkort är detta endast möjligt i biljettkassan, inte online. Du som har köpt biljett online har följande alternativ att välja mellan:

  • Visa upp biljetten i din telefon vid insläpp.
  • Skriv ut biljetten själv hemma och visa upp vid insläpp.
  • Hämta ut biljett i biljettkassan.

Om du vill undvika att stå i kö rekommenderar vi dig att köpa biljett online och gå direkt till insläpp.

ÅTERKÖP
Köpta biljetter kan återköpas i Panoras kassa fram till 24 timmar före den aktuella visningens start. Fram till visningsstart går det även att byta biljetter till en annan visning eller sätta beloppet på ett presentkort. Observera att distansköplagen inte omfattar kulturevenemang. Vi har inte möjlighet att göra återköp på distans. Obs! Vid externa arrangörers visningar kan andra regler gälla, se separat information på respektive sida.

BOKA BILJETTER
Det går inte att boka biljetter utan endast att köpa biljetter. Undantag görs för er med klippkort, Malmönyckeln och presentkort: Ni kan under öppettider ringa in till kassan så bokar vi era platser om ni vill vara säkra på att få plats.

Vill du göra en gruppbokning (minst 10 personer) på en ordinarie visning och fakturera?
Mejla till gruppbokning@panora.se

ÖPPETTIDER
Biljettkassan öppnar en halvtimme innan dagens första visning och stänger när sista filmen har börjat. För frågor om biljettbokning/köp eller annat som rör kassan, vänligen ring eller mejla oss under kassans öppettider. 

Biljettkassans telefon: 040 - 611 20 97
Biljettkassans e-post: kassa@panora.se

BILJETTPRISER
Ordinarie pris: Från 120 kr
Pensionär: Från 95 kr
Studerande: Från 95 kr
Barn & Ungdom < 20 år: Från 85 kr
Vardagseftermiddagar innan kl 17:00: Från 95 kr (ordinarie filmvisningar)

LÅNGA FILMER
Filmer 120 min - 140 min: +10 kr
Filmer längre än 140 min: +20 kr

FASTA PRISER (barn och vuxna)
Barnfilm/Knattebio (kortare än 60 min): 60 kr
Barnfilm (kortare än 75 min): 85 kr

Priser för särskilda föreställningar, filmserier, filmfestivaler och event varierar. Se separat information på respektive sida.

RULLSTOLSPLATSER
Vi har rullstolsplatser i alla salonger. Rullstolsplatserna är markerade i turkos färg i vår internetbokning och dessa platser går att köpa på samma sätt som alla andra platser.

MALMÖNYCKELN
Om du har Malmönyckeln-kort kan du boka biljetter genom att ringa till oss under kassans öppettider. Visa ditt kort när du hämtar ut biljetterna, så går den stödperson som du har med dig som sällskap gratis.

___
För särskilda föreställningar, filmserier, filmfestivaler och event kan andra bokningsvillkor gälla. Se separat information på respektive sida.

Event & specialvisningar