Södra Sveriges största arthousebiograf!

Flyg! Sa Alfons Åberg
Datum: Tis 5 nov, 2019

En film som innehåller tre historier med vår älskade Alfons Åberg: "Flyg! sa Alfons Åberg", "Hurra för pappa Åberg" och "Skratta lagom sa pappa Åberg".

Alfons vill gärna vara som sin pappa, vuxen och allvarsam. Men så glömmer Alfons sig och börjar leka istället. Pappan får vara med och möter utmaningar som att vara en bra pappa, ordna födelsedagskalas, våga leka flyglekar och mer.

Förfilm:
VIMS I RYMDEN – Merkurius, Venus och jordens måne
Produktion: Helen Rundgren | Sverige 2015 | 4 min

Ki, Pi och Ti leker på jordklotet. Egentligen får de inte för det är för långt bort från den stjärna de kommer ifrån. Mamma ropar att de ska komma hem! Men på vägen hem vimsar de iväg mot solen och planeterna Merkurius och Venus. Sedan stannar de till på jordens måne. Ti gillar månar.

SMUFF 2019 – FANTASI & RYMDEN
Små Ungars FilmFestival är den årligt återkommande festivalen för Malmös allra yngsta cineaster, speciellt dem mellan 2-5 år. Det är 50 år sedan den första månlandningen skedde 1969 och det är mycket snack om rymdresor just nu, så SMUFF 2019 har fått tema FANTASI & RYMDEN. En del filmer har huvudpersoner som kan eller vill flyga, även om de inte når ända ut i rymden, en del filmer präglas av fantasi. Som förfilm visas ”Vims i Rymden”. 

Ett besök på SMUFF kan vara ett fantasifyllt utflyktsäventyr för barnen och ett fint komplement till förskolornas egna aktiviteter.

Här hittar ni hela programmet för SMUFF 2019 Fantasti & Rymden >> 

Varmt välkomna!

Datum: Tis 5 nov, 2019

FILMFAKTA
Rekommenderad ålder: 3 - 5 år
Regissör: Liller Möller
Land: Norge
År: 2014
Längd: 40 minuter
Språk: Svenska 
Genre: Animerad barnfilm
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: Berättarröst: Jonas Karlsson

BILJETTPRIS:
Helg:  55 - 75 kr
Mån - fre: Fri entré, begränsat antal platser.
Obs! Förskoleplatser bokas endast via Kulturkartan.
Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, med stöd av Malmö stad. Tack till UR.

Event & specialvisningar