Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Molly Monster och Äggmysteriet – Premiärkalas och regissörsbesök
Datum: Lör 10 sep, 2016

Under premiärhelgen för nya, långa Molly Monster-filmen så händer det grejer i bion. Du får ni barn träffa en av regissörerna, dvs en av dem som gjort filmen, och ställa alla kluriga frågor ni kan tänkas ha till honom. Han heter Michael Ekbladh och tycker det ska bli superkul! Det blir också fika och fint specialpyssel till alla små monsterälskare. 

Molly Monster och Äggmysteriet
Molly Monster bor med sin mamma och pappa och leker som vanligt med sin kompis Edison när mamman plötsligt en dag kläcker ett ägg. Edison blir svartsjuk och tycker att Molly bryr sig alldeles för mycket om ägget. När det är dags för mamma och pappa att åka till Äggön för att kläcka ägget får inte Molly följa med. Hon är för liten!När de dessutom glömmer Mollys present beger hon sig på egen hand mot Äggön, med sällskap av en högst motvillig Edison.Ett nytt filmäventyr för de minsta med det lyckliga lilla monstret Molly.

Datum: Lör 10 sep, 2016

 kl 14:00

FILMFAKTA
Regissör: Matthias Bruhn, Michael Ekbladh, Ted Sieger
Land: Tyskland, Sverige
År: 2016
Längd: 72 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Barnfilm
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: 
Stina Rautelin, Ola Forssmed, Björn Gedda, Irene Lindh, Tomas von Brömssen, Claes Ljungmark, Johannes Brost, Özz Nu^jen, Dogge Doggelito

Biljettpris 60 kr

Event & specialvisningar