Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Sensoria + regissörssamtal
Datum: Tor 28 sep, 2017

SENSORIA är en psykologisk nordic-noir-thriller som utspelar sig i ett lägenhetskomplex från 70-talet där allt inte riktigt är vad det verkar…

Den här kvällen gästas vi av filmens regissör Christian Hallman, samt medverkande skådespelare. Efter visningen deltar de i en Q&A och diskussion kring independentfilmproduktion och om att göra en långfilm på 10 dagar. Det kommer även lottas ut promotionmaterial till publiken!

SENSORIA
Caroline, en kvinna i övre trettioårsåldern har mist allt hon brytt sig om. Hon vill få en nystart på livet och flyttar in i en ny lägenhet. I huset bor också My, en ung flicka som, precis som Caroline, letar efter tröst och något att dröja sig kvar vid. Caroline och My blir snabbt vänner och My börjar nästan behandla Caroline som en mamma. Men snart visar det sig att allt inte står rätt till och att My inte har varit helt ärlig med sina motiv eller sitt förflutna. Sakta börjar det som skulle bli en nystart istället bli en kolsvart mardröm.

SENSORIA a?r en independentfilm producerad i Skåne av produktionsbolaget Grindhouse Pictures i samproduktion med Film i Skåne, Janssen Herr Productions och Studio Korsholm.

Filmens Facebooksida >> 

Datum: Tor 28 sep, 2017

kl 20.00

FILMFAKTA
Regissör: Christian Hallman
Land: Sverige
År: 2015
Längd: 81 minuter
Språk: Svenska
Textning: Otextad
Genre: Skräck, Thriller
Åldersgräns: Från 15 år
Skådespelare / Medverkande: Lanna Ohlsson, Caroline Menard, Norah Andersen m fl
IMDb: Se filmen på IMDB

Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med Grindhouse Pictures och ABF Malmö.

Event & specialvisningar