Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Den lille prinsen

De sista visningarna lör 6 aug & sön 7 aug!
En av tidernas mest älskade historier, Antoine de Saint-Exupérys kultförklarade barnbok "Den lille Prinsen" har blivit film för hela familjen. 

En liten flicka förbereds inför vuxenvärlden av sin ivrigt påhejande mamma. En dag träffar hon oväntat sin excentriske och godhjärtade granne, en pilot som varit med om många stora äventyr, och allt vänds upp och ner. Piloten visar flickan en fantastisk ny värld där allt är möjligt, en värld som han själv upptäckte för länge sedan tack vare en liten prins. En magisk och känslofylld resa börjar och under den lär sig flickan vad som egentligen är viktigt i livet. Det som betyder allra mest är kontakten människor emellan och det är bara med hjälp ett stort och varmt hjärta man kan se saker på rätt sätt, saker som är osynliga för det blotta ögat. 

DEN LILLE PRINSEN talar till alla generationer och har blivit en enorm succé världen över. Den Oscarsnominerade regissören Mark Osborne (Kung Fu Panda) står bakom filmversionen.

FILMFAKTA
Regissör: Mark Osborne
Land: Frankrike / Kanada
År: 2016
Längd: 108 minuter
Språk: Svenska (dubbat)
Genre: Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns: Från 7 år
Skådespelare / Medverkande: Svenska röster; Christian Fex, Laura Jonstoij Berg, Leon Pålsson Wiklund, Sanna Sundqvist Andreas Rothlin Svensson, Frej Lindqvist m fl.
Premiär: Fre 10 jun, 2016
Visa på IMDb
Event & specialvisningar