Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Operation Ragnarök

Sista visning tors 13 dec
En U-båt lastad med ett hemligt virus kraschar utanför Landskrona och utlöser en smitta som förvandlar folk till aggressiva monster. Smittan sprider sig blixtsnabbt och militären sätter staden i karantän. Två familjer — en med utländsk och en med svensk härkomst — har, av någon anledning, inte smittats, och försöker överleva i den hemstad som nu har förvandlats till en dödlig stridszon. Det har förskansats sig i det gamla Citadellet i ett försök att komma undan, men en splittring inom gruppen hotar ordningen även på insidan.

Rollbesättningen inkluderar Jonas Malmsjö – som också var med i Fredrik Hillers förra film Psalm 21 och har jobbat länge med Ingmar Bergman – Fredrik Hiller (Beowoulf, Bron) Per Ragnar (Låt den rätta komma in) och Bahar Pars (En man som heter Ove).


”Jag kan inte låta bli att bli sugen på den actionstänkta dystopin Operation Ragnarök… Det finns en tillfredsställelse i att se actiondystopier som utspelar sig i Sverige, det blir lite mer spännande, man är så van att se Vita huset sprängas”. 
Fredrik Sahlin, Kulturnyheterna, väljer sina 4 favoriter inför svenska filmhösten 2018

FILMFAKTA
Regissör: Fredrik Hiller
Land: Sverige
År: 2018
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Action, Drama
Åldersgräns: Ej angivet
Skådespelare / Medverkande: Jonas Malmsjö, Bahar Pars, Per Ragnar, Elin Lanto, Zardasht Rad m.fl.
Premiär: Fre 7 dec, 2018
Visa på IMDb
Event & specialvisningar