Södra Sveriges största arthousebiograf!

Försiktighetsåtgärder på Panora

För Panora är våra besökares och medarbetares säkerhet av största vikt och vi jobbar kontinuerligt för att Panora ska förbli en trygg plats.

 • Stanna hemma om du är sjuk
  Ta hand om dig och stanna hemma om du känner några som helst sjukdomssymtom för allas bästa. Vi i personalen och volontärer gör självfallet detsamma.

 • Begränsat antal biljetter till försäljning
  Vi har begränsat antalet tillgängliga platser i samtliga salonger (sal 1: 40 utav 195 platser, sal 2: 30 utav 104 platser, sal 3: 20 utav 78 platser). Vi har nu även fasat över till numrerade platser där vårt system spärrar två säten på vardera sida av din bokning. 

 • Biljettköp online och inga kontanter
  Vi uppmuntrar alla som kan att köpa biljetter online via panora.se istället för i kassan. Notera att vi
  för tillfället inte tar emot kontanter.

 • Håll avstånd
  Visa hänsyn till dina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och följa anvisade markeringar vid köbildning. Vi river för tillfället inga biljetter och har satt upp plexiglas i kassan.


 • Alternativ utgång efter visning
  För att undvika stora publikflöden i foajéerna kan besökare till en visning bli ombedda att använda en alternativ utgång. Vidare information kommer att ges om detta skulle bli aktuellt.

 • Utökad städning
  Vi har förstärkt våra städrutiner och torkar av alla kontaktytor med jämna mellanrum. Använd gärna desinfektionsmedlet som finns vid kassan. Du kan även tvätta händerna på våra toaletter.


Alla får en tryggare biografvisning om vi hjälps åt. Varmt välkomna!

Event & specialvisningar