Södra Sveriges
största arthousebiograf!

Södra Sveriges största arthousebiograf!

Information i virustider

Bästa filmvänner,

I våras tog vi som många andra beslutet att pausa vår verksamhet. En paus som blev på fyra månader. Nu är det tyvärr dags igen. Med anledning av den fortsatta smittspridningen och de nya direktiven har vi beslutat att stänga Panora tills vidare med start måndag 23 november.

Vi tror på filmens och kulturens läkande kraft och ser fram emot att välkomna er tillbaka när läget har stabiliserats. Tills dess, stötta era lokala aktörer på det sätt ni kan. Vi får inte ta för givet att våra favoritställen kommer finnas kvar när denna pandemi är över. Nu pratar vi inte om oss själva utan alla kulturaktörer i Malmö som bidrar till den vibrerande och kraftfulla stad som vi är.

Information gällande visningar som ligger innan 23 november: Visningarna inom Iberia – en dokumentär blick samt Arab Women Film Days är inställda, det gäller även premiärerna av The Comeback Trail och Klara Ko firar jul. Resten av våra planerade visningar inom denna period kommer att genomföras, dock har vi sänkt publiktaken ytterligare. Våra säkerhetsåtgärder hittar ni här>> Vill ni återköpa biljetter går detta givetvis bra så länge det sker innan filmstart. 

Vi kommer att kontakta samtliga som har köpt eller bokat biljetter till visningar som ligger efter 23 november. Har ni några biljettfrågor går det bra att mejla till kassa@panora.se så svarar vi så fort vi kan.

Ta hand om er.
//Panoragänget

Event & specialvisningar