Södra Sveriges
största arthousebiograf!

Södra Sveriges största arthousebiograf!

Stötta Panora

Vi får just nu en del frågor om hur det går att stötta oss i dessa tider. Det uppskattas mer än ni anar då vi som många andra verksamheter går en oviss framtid till mötes. Stort tack för ditt stöd!


STÖDBILJETTER

Vi har skapat en tillfällig lösning där det går att köpa stödbiljetter online>> som vi sedan postar till valfri adress. Dessa kostar 150 kr (inkl. porto) och gäller ett år för valfri film på Panoras ordinarie repertoar. Du kan välja att köpa fler biljetter genom att "boka fler platser". 

Efter genomfört köp ber vi dig att mejla namn och adress till kassa@panora.se. Har du köpt stödbiljetter som present kan vi även skriva med din personliga hälsning. 

 


 


BLI MEDLEM I PANORAS VÄNNER – NAMNGE DIN BIOSTOL

Som medlem i Panoras Vänner får du:
 En egen biostol med ditt/ert namn på en namnskylt i en av våra tre salonger
 Ett gåvobevis
 Två fribiljetter till valfri repertoarfilm (giltiga ett år)
 Inbjudningar till exklusiva förhandsvisningar och evenemang

Medlemskapet i Panoras Vänner kostar 2000 kr. Du är givetvis välkommen att teckna flera medlemskap till en förening eller ge bort medlemskap i present till nära och kära. 
LÄS MER >>SE FILM HEMMA OCH STÖTTA PANORA SAMTIDIGT

 

Se massvis med bra film hemma i soffan på Draken Film>> (Göteborg Film Festivals streamingtjänst) och samtidigt stötta Panora. Startar du en prenumeration för 79 kr/månad med koden PANORA går hälften av intäkterna under 6 månader direkt till vår biograf. Vi tackar så innerligt Göteborg Film Festival och Draken Film för detta fina initiativ!

 

Event & specialvisningar