Södra Sveriges största arthousebiograf!

Tillgänglighet

Panora är en modern 3-salongsbiograf byggd med bl.a. barnen i åtanke. Det visar sig särskilt för de yngsta barnen som har fler särskilda behov. Biografen är också planerad för att gäster med olika funktionsvariationer skall kunna besöka oss på lika villkor. 

  • Rullstolsplatser i alla salonger. Rullstolsplatserna är markerade i turkos färg i vår internetbokning. Dessa platser går att köpa på samma sätt som alla andra platser.
  • Hiss för rullstolar och barnvagnar.
  • Hörslingor i samtliga salonger för dem med nedsatt hörsel.
  • Ledstråk för gäster med nedsatt syn.
  • God tillgänglighet med låga trappsteg och ledstänger så att barnen enkelt säkert kan ta sig till sin plats, och väl där en stolsfjädring med lågt motstånd som gör att lättviktarna sitter där de ska.
  • Tre små toaletter för korta ben samt skötbord.
  • Låsbara förvaringsmöjligheter för ytterkläder i foajén för förskolegrupper. 

Har du några tankar om hur vi skulle kunna göra Panora till än bättre biograf vad gäller tillgänglighet, hör gärna av dig till oss på info@panora.se

Vi samarbetar med Malmönyckeln
Malmönyckeln ska underlätta för personer med funktionsnedsättningar att ta del av många olika fritidsaktiviteter i Malmö. Personer som har Malmönyckeln-kortet kan ta med sig en stödperson utan extra kostnad och väljer själv vem hen vill ha som stödperson vid det aktuella tillfället. Läs mer >>

För dig som har Malmönyckeln-kortet och inte vill köpa två biljetter är tillvägagångssättet att kontakta kassan för att boka platser för att försäkra sig om att de är tillgängliga. Det är möjligt att ringa kassan på 040-611 20 97 under öppettider eller mejla till kassa@panora.se.

Event & specialvisningar