Södra Sveriges största arthousebiograf!

”Satsa!”-inspirationsträff
Datum: Fre 20 maj, 2022

BoostHbg och Tehara Media bjuder in till en "Satsa!"-inspirationsträff på Panora. Regissörerna Alexander Abdallah (Snabba Cash) och Mustafa Al-Mashhadani (Tunna Blå Linjen) visar sin kortfilm Vi var barn då och regissören Alecio Araci (Glödhet, Mami) visar klipp från sin kommande kortfilm Tjena Tjavo.

Efter filmvisningen svarar regissörerna på publikens och moderator Alma Dzafic Ferhatovics frågor och berättar om sin egen väg in i filmbranschen. Därefter följer ett samtal med alla tre om vad som krävs för att inspirera till att det görs mer film för barn och unga med minoritetsperspektivet i fokus.

Anmälan
Om du vill delta, fyll i formuläret med intresseanmälan>> Vi mailar bekräftelse och inbjudan till de första 100 som anmäler sig. Vid insläpp till salongen kommer vi kontrollera att alla står på deltagarlistan.

Datum: Fre 20 maj, 2022

Kl 16:00-18:00

Fri entré men anmälan krävs!

Detta event är en del av BoostHbg och Tehara Medias "Satsa!"-projekt som finansieras med stöd av Svenska Filminstitutet.

BoostHbg är ett regionalt resurscentrum som stöttar innovation inom de audiovisuella produktionsbranscherna. Vi stöttar skånska kreatörer som vill utforska och optimera sina filmprojekt.

Tehara Media är en ideell förening som arbetar med film och media som verktyg för förändring.

Event & specialvisningar