Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Allt vi äger – Visning med regissörssamtal
Datum: Lör 6 apr, 2019

I samarbete med Folkets Bio Malmö bjuder IFEMA filmfestival på skånsk premiär av Emily Norlings starka debutlångfilm ALLT VI ÄGER. Regissören kommer att vara på plats för ett samtal efter filmen. Moderator: Klara Grunning (dokumentärfilmskonsulent, Svenska Filminstitutet)

Hjärtvärmande men också hjärtskärande om missbruk och medberoende på en resa mellan Stockholms tunnelbanestationer, avgiftningskliniker och offentliga toaletter.

En ryggsäck med det anarkistiska budskapet ”Allt vi äger bär vi med oss” på en man som står framför henne i rulltrappan, fångar Emilys intresse. Ryggsäckens ägare heter Curtis och är heroinmissbrukare och hemlös. Deras möte blir början på en stark vänskap och tillsammans med den yngre Johan – också en hemlös missbrukare — bildar de en oväntad trio. Den ångestfyllda Emily förstår deras mörker, och Johan och Curtis kan i sin tur skämta om hennes utan att det gör ont. Men gränsen mellan vänskap och utnyttjande kan ibland vara hårfin och när banden dem emellan blir starkare är Emily på väg att dras in i ett djupt medberoende. Kan hon älska sina vänner ovillkorligt utan att förlora sig själv?

Datum: Lör 6 apr, 2019

Kl: 17:00

Biljettpris: 80 kr
Biljetter till visningar på Panora köps på Kulturcentralen eller i IFEMA biljettkassa under festivalen.

Kulturcentralen | Södra Förstadsgatan 18 i Malmö | 040 10 30 20
www.kulturcentralen.nu
IFEMA biljettkassa | 3-7 april på Panora | Öppettider: Öppnar 30 min innan dagens första visning och stänger när sista filmen har börjat

Medlemskort 50 kr
Biljetter (onumrerade) 80 kr
IFEMA festivalpass 400 kr (inkl. medlemskort)
Passet är personligt och gäller för inträde till alla festivalens filmer på Panora, i mån av plats

Medlemskort är obligatoriskt för visningar på Panora. Kortet avser medlemskap i föreningen Imagenes som arrangerar både IFEMA och film- och kulturfestivalen Latinamerika i Fokus.

FILMFAKTA
Regissör: Emily Norling
Land: Sverige
År: 2019
Längd: 74 minuter
Språk: Sverige
Textning: Engelska
Genre: Dokumentär

Arrangör: Folkets bio Malmö, ABF Malmö och IFEMA - International Female Film Festival 2019

Event & specialvisningar