Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Breaking Social + panelsamtal
Datum: Tis 22 aug

Vi har lagt till en visning med regissörssamtal ons 30 aug. Läs mer här>>
___

Har vi råd med de rika? Breaking Social är en ny dokumentär av Malmöfilmaren Fredrik Gertten (Push, Bikes vs Cars, Bananas!*, Big Boys Gone Bananas!*). Välkommen på visning med regissörsbesök och samtal.

Avgrundsdjupa samhällsklyftor, ett riggat system, de rika som enkelt fördubblar sin förmögenhet – har det dominerande ekonomiska systemet nått vägs ände? I sin nya film Breaking social undersöker Gertten vad som händer när klyftorna blivit för djupa, om stress och oro, men också om hopp när människor går ut på gatorna för att försöka förändra en korrupt och djupt orättvis värld. Vi människor bär samarbete i våra gener, kan vi också skriva om det sociala kontraktet?

SAMTAL
Visningen följs av ett panelsamtal med författaren Petter Larsson, filmens regissör Fredrik Gertten och moderator Aida Badeli, kommunikationsstrateg på Arena Opinion.

___
Fler visningar av Breaking Social hittar du här>>

 

 

Datum: Tis 22 aug

Kl 18:00

BILJETTPRIS: 130 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör: Fredrik Gertten
Land: Sverige
År: 2023
Längd: 93 minuter
Språk: Engelska, Spanska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär
Åldersgräns: Från 7 år
Skådespelare / Medverkande:Rutger Bregman, Sarah Chayes, Joanna Demarco, Matthew Caruana Galizia, Caroline Muscat, Jennifer Craig, Peter S Goodman, Chris Smalls, Rob Robinson, Sven Hughes, Melissa Briones
Premiär: 11 aug, 2023
Distributör:
TriArt Film
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö, TriArt Film, ABF Malmö

Event & specialvisningar