Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Efter Inez – Förhandsvisning & regissörssamtal
Datum: Ons 27 sep, 2017

EFTER INEZ är en film om att överleva sorg. Den utforskar hur individer sörjer olika, genusaspekter på sorg och tabun i vårt samhälle.

Panora har bjudit in en kunnig panel för att utveckla samtalet om detta från olika perspektiv, och för att möta publikens frågor och funderingar. Som PANELDELTAGARE välkomnar vi denna kväll: filmens regissör Karin Ekberg, Anna-Maria Stenlund Gruvebäck från Spädbarnsfonden, Alexander Redrin från Män för Jämställdhet samt Åse Knutsson Kurator från Kvinnosjukvården vid Skånes Universitetssjukhus.
Filmen inleds av Klara Grunning, dokumentärfilmskonsulent på Svenska Filminstitutet som följt filmens tillblivelse.

EFTER INEZ
Denize och Filip har allt förberett: babysäng, barnvagn, små kläder, till och med bilbarnstolen är monterad. Barnet de väntar kan komma när som helst. Men på en sista rutinkontroll stelnar barnmorskan till. Det finns inte längre något hjärtljud. 


EFTER INEZ är en ny film av regissören bakom den omtalade och omtyckta "Att skiljas" (2014). Filmen vann Tempo Documentary Award på Tempo Dokumentärfestival 2017. 

Datum: Ons 27 sep, 2017

Kl 18:00 

FILMFAKTA
Regissör: Karin Ekberg
Land: Sverige
År: 2017
Längd: 76 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär
Åldersgräns: Från 11 år
Skådespelare / Medverkande: 
Denize Löfgren, Filip Nordin mfl.
Premiär: 30 sep

Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med Spädbarnsfonden, Kvinnosjukvården vid Skånes Universitetssjukhus och ABF Malmö.

Event & specialvisningar