Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
In the Mood for Love
Datum: Sön 6 jun, 2021

Ett vackert drama om en blomstrande kärlek och att finna tröst i varandra, filmad med Wong Kar-wais ikoniska och unika finkänslighet.

Hongkong 1962, Chow och Su flyttar samtidigt in i samma byggnad. De lämnas ofta ensamma av sina partners, och umgås då istället med varandra. När de börjar misstänka att deras respektive har en affär, stärks banden mellan dem. Men de är fast beslutna att inte ta sin relation till nästa nivå, för att inte begå samma bedrägeri själva. 

Inspelningsförseningar tvingade Christopher Doyle att lämna över fotot till Mark Lee Ping-bin, resulterande i ett hisnande vackert möte mellan den förras kinetiska temperament och den senares dröjande blick. In the Mood for Love är återkommande på kritiker och filmskapares topplistor, och vann pris för bästa film i Cannes 2000.

"In the Mood for Love is a masterful evocation of romantic longing and fleeting moments. This film has secured a place in the cinematic canon, and is a milestone in Wong’s redoubtable career." – The Criterion

___
Mer av Wong Kar-wai på Panora:
Chungking Express >>
Helgon i neon >>
Happy Together >>
2046 >>

Datum: Sön 6 jun, 2021

Notera att publiktaket höjs fr.o.m. den 1 juni och vi kommer då att kunna sälja upp till 50 biljetter per visning. Fler biljetter till visningarna fr.o.m. den 1 juni släpps på tisdag morgon den 1 juni.

BILJETTPRIS: 110 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör: Wong Kar-wai
Land: Hong Kong
År: 2000
Längd: 98 minuter
Språk: Kantonesiska, Franska
Textning: Svenska
Genre: Drama, Romantik
Skådespelare / Medverkande: Maggie Cheung, Tony Leung Chiu-Wai
Åldersgräns: Barntillåten
Visa på IMDb

Arrangör: Folkets Bio Malmö, ABF Malmö

Event & specialvisningar