Södra Sveriges största arthousebiograf!

Konsert med Gustav Lundgren Trio
Datum: Lör 25 nov, 2017

Gustav Lundgren Trio gästar Romska filmfestivalen och Panora. De bjuder på en resa tillbaka i tiden då swing var den hippa musiken och Django var mannen som styrde swingen! En fartfylld kväll med sväng och nostalgi.

Gustav Lundgren är en av Sveriges mest framgångsrika jazzgitarrister. Han föddes i Stockholm 1980, började spela gitarr i 12-års åldern och är känd för såväl Jazz som Gypsy-swing och House. Gustav Lundgren är medlem i Svenska Django Reinhardt Sällskapet som bildades 2005 i Stockholm för att främja, understödja och utveckla intresset för och kunskapen om den musik som framförts och skapats av Django Reinhardt.

"Jag kan inte tänka mig en bättre uttolkare av Django Reinhardts musik än Gustav Lundgren. Med passion, skicklighet och espri uppdaterar han den franska gitarristens tidlösa swingmusik och blir till en våt dröm för den nostalgiska frankofilen." - SvD

Mer om Gustav Lundgren >>

Datum: Lör 25 nov, 2017

Kl 20:00

Gratis inträde. Boka här >>

Arrangörer: Tehara Media i samarbete med Romska Kulturveckan, ARF – Film och Kultur för Mänskliga Rättigheter, Panora/Folkets Bio Malmö, Glokala Folkhögskola och ABF Malmö.
Med stöd av: Kultur Skåne

Event & specialvisningar