Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter
Trailer
Tider & biljetter
Latte Igelkott och den magiska vattenstenen
Datum: Ons 28 dec

Följ med till Hemskogens underbara värld, befolkad av listiga och snälla djur; Latte Igelkott, Ekorren Tjum och många andra. 

I skogen råder torka men det sägs att det finns en magisk vattensten i björnarnas rike… Latte är en ovanligt stöddig liten igelkott och ger sig av ensam för att hämta stenen. Men för att komma dit måste Latte ta sig genom lodjurens och vargarnas riken. Och om hon lyckas ta sig dit, hur skall hon då kunna röva bort vattenstenen från björnarnas borg?

Filmen bygger på Sebastian Lybecks bok Latte Igelkott och vattenstenen, en finlandssvensk klassiker som kom ut första gången år 1956. Boken har översatts och älskats sedan dess, inte minst i Tyskland där den blivit en storfavorit för flera generationer.

De svenska rösterna görs av bland andra Mimmi Sandén, Gabriel Odenhammar, Göran Berlander, Adil Backman, Ayla Kabaca och Adam Fietz.

Datum: Ons 28 dec

JULERBJUDANDE: GRATIS FILM FÖR BARN
Filmen ingår i julerbjudandet GRATIS FILM FÖR BARN under julen 25/12-8/1. Barn t.o.m. 12 år går gratis i följe med vuxet sällskap. För att använda sig av erbjudandet måste biljetterna köpas i kassan på Panora (kan ej köpas online). Vuxna betalar ordinarie pris.

Läs mer om flera filmer som ingår i julerbjudandet här.

FILMFAKTA
Regissör: Regina Welker, Nina Wels
Originaltitel: Latte Igel und der magische Wasserstein
Land: Tyskland
År: 2020
Längd: 78 minuter
Språk: Svenska (dubbat)
Genre: Barnfilm, Familjefilm
Åldersgräns: Barntillåten
Distributör: Folkets Bio

Arrangör: Folkets Bio Malmö, ABF Malmö

Event & specialvisningar