Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
No More Fucks To Give
Datum: Sön 8 mar, 2020

Se liveinspelningen av Mia Skäringers succéföreställning No More Fucks To Give hos oss på internationella kvinnodagen eller 10 mars.

NO MORE FUCKS TO GIVE - liveinspelningen, flyttar in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar, hälsar Mia Skäringer.

?I november 2018 hade Mia Skäringer urpremiär med sin föreställning No More Fucks To Give. En revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media samt slagit publikrekord med 6 utsålda Ericsson Globe och 6 utsålda Scandinavium samt fyllt Tele2 Arena med 24 143 personer, något ingen annan svensk komiker lyckats med tidigare.

?5 procent av intäkterna går oavkortat till den ideella och feministiska organisationen MÄN (Män för jämställdhet) som jobbar för jämställdhet, mot mäns våld mot kvinnor och för en förändring av destruktiva maskulinitetsnormer.

Datum: Sön 8 mar, 2020

tis 10 mars
BILJETTPRIS: 220 kr (Rabatter gäller ej)

FILMFAKTA
?Regi: Helena Bergström
Manus: Mia Skäringer
?Produktionsbolag: Heyman & Friends
Land: Sverige
?År: 2020
Längd: 142 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska

Arrangör: Folkets Bio Malmö, ABF Malmö

Event & specialvisningar