Södra Sveriges största arthousebiograf!

Nordic Kids Media Festival 2015
Datum: Ons 9 – fre 11 sep, 2015

Vi på Panora är mycket stolta och glada över att få husera och välkomna Nordic Kids Media Festival, som i år landar i Malmö under parollen I barnens fotspår.
 
Nordic Kids Media Festival är en unik mötesplats för barnmedieproducenter från de nordiska länderna med syfte att skapa nätverk, kompetensutveckla och inte minst att inspirera kreativa yrkespersoner.  

Fokus är tydligt mångmedialt; radio, webb, sociala medier och tv i samverkan. Festivalen lyfter fram det som är nytt, innovativt och oprövat i de olika branschgrenarna. Inriktningen är praktisk och konkret, seminarier blandas i dagarna tre med workshops och prova-på.

Den första festivalen ägde rum 1999 på filmskolan i Ebeltoft, Danmark. Med deltagare från Norge, Finland, Danmark, Sverige, Grönland, Island, och Färöarna screenade, analyserade och diskuterade nordiska barnprogram under fem dagar. Allt sedan dess har festivalen arrangerats vartannat år i Ebeltoft. 2015 är det dags för den nionde festivalen och nu flyttar festivalen till Malmö. 


Nordic Kids Media Festival är ett slutet arrangemang för inbjudna gäster som äger rum vartannat år.

Datum: Ons 9 – fre 11 sep, 2015
Event & specialvisningar