Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Premiär av Unga kvinnor + IFEMA filmfestivals programsläpp
Datum: Fre 24 jan, 2020

Kom och mingla med IFEMA filmfestival innan visningen av UNGA KVINNOR och var först med att bläddra i den rykande färska programkatalogen för festivalen 12-15 februari 2020! Det blir inledning av festivalchefen Afsaneh Larsson och liveframträdande av Ebrain från Malmö som ger den unga generationen framtidshopp om ett bättre och jämställt samhälle. Med en röst som jämförts med Amy Winehouse har hon fångat mångas uppmärksamhet. Vi bjuder på godis, tilltugg och dryck. 

UNGA KVINNOR
Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (Lady Bird) har gjort en UNGA KVINNOR baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. I Gerwigs version ser vi den älskade historien om systrarna March - fyra unga kvinnor fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. En berättelse som är både tidlös och modern.


IFEMA
IFEMA är Sveriges äldsta filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer. Årets festival är den 14:e i ordningen och äger rum 12–15 februari. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö med omnejd. Hemsida: www.femalefilmfestival.se

Datum: Fre 24 jan, 2020
Programsläpp & mingel kl 19.00
Filmvisning kl 20.00 (biljett till filmen kostar 120 kr)
 

FILMFAKTA
Regissör: Greta Gerwig
Land: USA
År: 2020
Längd: 135 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Drama
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: Emma Stone, Meryl Streep, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson
Premiär: 24 jan
IMDb: Se filmen på IMDB

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med IFEMA Filmfestival och ABF Malmö.

Event & specialvisningar