Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
A Silent Voice + Mini AniMarket Nordic
Datum: Tor 28 dec, 2017

En dag i animens tecken på Panora! "Mini Animarket Nordic" i foajén, en minimässa med försäljning av manga- och animeprylar, och premiärvisning av den hyllade och prisbelönade animefilmen A SILENT VOICE.

A SILENT VOICE vann tidigare i år pris för bästa animation på Japans Movie Critics Award. Den debuterade som tvåa på biotoppen i hemlandet efter årets tidigare animefavorit "Your Name". 

Filmen är ytterligare en i raden av vackra, omvälvande animefilmer från Japan det senaste året - ett verk som tar upp ämnen som mental ohälsa och ensamhet, en emotionell berg- och dalbana som inte lämnar tittaren i första taget. 

Hörselskadade tjejen Shoko blir retad av pojken Shoya och deras gemensamma klasskamrater, något som snabbt urartar till mobbning och trakasserier. Fem år senare plågas Shoya av dåligt samvete och bestämmer sig för att leta upp Shoko. Han vill sona för sina synder, men är det kanske redan för sent?

MINI ANIMARKET NORDIC
kl 14.00 – 20.00

På mini-marknaden i foajén hittar ni försäljning av allt från manga, serier, tidskrifter, kläder, hantverk och målningar och mycket mer. Vill du shoppa manga- och anime-prylar för julpengarna? Lokala konstnärer och företag med japanskt inspirerade verk kommer sälja sina alster, och du kan få dem signerade!

Delta då på marknaden och hitta nya ägare till din samling eller för att träffa vänner och skapa nya bekanta. Minimarknaden är ett samarbete mellan distributionsbolaget IMPACT PICTURES och biografer runt om i Norden.

Vi hoppas att initiativet kommer att bidra till att skapa mer liv i den nordiska anime & manga-scenen, bland både nya och gamla fans!

Fler animefilmer på Panora: Your Name visas i originalversion 1 januari. Läs mer om filmen >>

Datum: Tor 28 dec, 2017

Animemässa i foajén kl 14.00 – 20.00
Filmvisning kl 20.00

FILMFAKTA
Regissör: Naoko Yamada
Land: Japan
År: 2017
Längd: 130 minuter
Språk: Japanska
Textning: Engelska
Genre: Animerad film
Åldersgräns: Från 11 år
Skådespelare / Medverkande: Miyu Irino, Saori Hayami, Aoi Yuki, Kensho Ono, Yuki Kaneko, Yui Ishikawa
Premiär: 28 dec
IMDb: Se filmen på IMDB

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med IMPACT och ABF Malmö

Event & specialvisningar