Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Spandex Sapiens + premiärevent
Datum: Fre 13 maj, 2016

Efter premiärvisningen av SPANDEX SAPIENS tar Svensk Wrestling Syd nya grepp på temat. På plats för samtal och nyfikna frågor om sporten träffar ni karaktärerna Danny Sharp, Hysteria och Clownen Eddie Vega. Från scengolvet kommer det även att bjudas på några oblodiga grepp och slag.

OBS! Den som vill se en wrestling-show live ska inte missa tillfället den 4 juni på Tangopalatset här i Malmö. Läs mer om showen och biljetter på Wrestlingpalatsets facebooksida >> 

SPANDEX SAPIENS
Michael, är född och uppvuxen i Kanada, där hans pappa är en finsk frireligiös predikant. Han flyr in i en värld fylld av trikåklädda-hjältar från serietidningar och professionella wrestlers på TV. Michael bygger upp sin kropp och till slut fyller han ut sin egna trikådräkt. Han flyttar till Finland och introducerar professionell wrestling i landet. Den unga transsexuella Jessica börjar infiltrera den konservative Michaels wrestling-företag. Hon utmanar Michael både fysiskt och ideologiskt. Ilska och frustration smyger sig på Michael som nu är i fyrtioårsåldern och fortfarande letar efter en fru att dela livet med. Han söker kärlek, men han måste först lära sig att inte hata.

Datum: Fre 13 maj, 2016

kl 18:00

FILMFAKTA
Regissör: Oskari Pastila
Land: Finland
År: 2015
Längd: 90 minuter
Språk: Finska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär
Åldersgräns: Från 15 år
Skådespelare / Medverkande: Michael Majalahti, Jessica Love m fl
Premiär: 13 maj
IMDb: Se filmen på IMDB 

Facebook-event >> 

Filmens egen Instagram >> 
Filmens egen Facebook >> 

Arrangör: Folkets Bio Malmö, ABF Malmö.

Event & specialvisningar