Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Tusen timmar – Premiär med samtal
Datum: Fre 16 sep, 2022

Välkommen på premiärvisning för Malmöregissören Carl Mobergs debutfilm Tusen timmarRegissören, skådespelaren Anna Asp och musikern och kompositören Gabriel Hermansson (båda också verksamma i Malmö) är på plats för ett samtal och för att svara på publikens frågor. Samtalet kommer bland annat att handla om den speciella utmaningen i att göra en film på danska som svensk och att göra en film om musik, med en blandning av skådespelare och musiker. Moderator är Johan Simonsson från Filmcentrum Syd.

Svensk-danska filmen Tusen timmar handlar om Anna. Hon har ett band med Thomas och de är bara vänner, brukar de säga. Men när bandets trummis dör förändras allt. Thomas drar på turné med en större artist och Anna blir kvar med ett splittrat band. De hörs inte igen förrän Anna flyttat till Berlin och Thomas en dag plötsligt dyker upp i hennes kollektiv.

Tusen timmar, som hade hade premiär på Roms filmfestivalär en berättelse om identitet, om att tappa bort sig och hitta sig själv igen. Den är ett romantiskt drama och en musikfilm med nyskriven musik av skandinaviska musiktalanger och utspelar sig i Köpenhamn och Berlin.

"Intim kärleksförklaring till musiken." – Sydsvenskan

___
För fler visningar av Tusen timmar se här>>

Datum: Fre 16 sep, 2022

BILJETTPRIS: 130 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör:
Carl Moberg
Land:
Sverige, Danmark
År:
2021
Längd:
101 minuter
Språk:
Danska
Textning:
Svenska
Genre:
Drama, musik, romantik
Åldersgräns:
Från 11 år
Skådespelare / Medverkande: 
Josefine Tvermoes, Anders Manley, Alba August, Kenneth M Christensen, Anna Asp, Ferdinand Falsen Hiis, Jesper Lohmann
Distributör:
Normalfilm
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö, Normalfilm, ABF Malmö

Event & specialvisningar