Södra Sveriges största arthousebiograf!

BUFF Filmfestival 2020
Datum: Sön 27 – ons 30 sep, 2020

BUFF Malmö Filmfestival på Panora 27-30 september

Bara en dryg vecka innan planerad festival i mars tvingades BUFF ställa in men nu är festivalen tillbaka! En nedbantad version av BUFF 2020 genomförs på Biograf Panora den 27-30 september. Det blir två invigningsfilmer, invigningsstream, digital prisutdelning, digital skolbio och film i världsklass!

Festivalen inleds söndagen den 27e med två invigningsfilmer, H is for Happiness och The Orphanage (Barnhemmet), på Biograf Panora. Parallellt med den fysiska visningen kommer filmerna göras tillgängliga för streaming tillsammans med Q&A med John Sheedy och Shahrbanoo Sadat, filmernas regissörer.

Till vår septemberversion av BUFF har vi programsatt en mängd fantastiska filmer som ännu inte visats för publiken i Malmö. Bland dessa finns våra tävlingsfilmer som har möjlighet att kamma hem fina prispengar.

Invigningen följs av tre dagar med ett urval filmer från årets festivalprogram, där fokus ligger på våra tävlingsfilmer och de långfilmer som inte finns tillgängliga på andra sätt. Utöver biografvisningar erbjuds skolorna i Malmö 7500 st platser på digitala visningar av 48 st titlar – 4 långfilmer och 44 kortfilmer.

Vi har saknat biosalongen och är glada att kunna välkomna er tillbaka till en ny version av BUFF 2020!

//BUFF

Datum: Sön 27 – ons 30 sep, 2020

Filmprogram>>

www.buff.se
Facebook-event>>

BILJETTER
En filmbiljett för visningarna på Biograf Panora kostar 60 kr och säljs via BUFFs hemsida eller Billetto.

Event & specialvisningar