Södra Sveriges största arthousebiograf!

Malmö Arab Film Festival 2018
Datum: Fre 5 – tis 9 okt, 2018

MALMÖ ARAB FILM FESTIVAL 5 – 9 oktober 2018

Åttonde upplagan av årliga Malmö Arab Film Festival – största filmfestivalen med fokus på arabisk film utanför Arabvärlden!

PROGRAM >>
BILJETTER >> 

Den åttonde årliga upplagan av Malmö Arab Film Festival kommer äga rum i Malmö mellan den 6 oktober till den 10 oktober, 2017. Festivalen kommer att välkomna tusentals festivalbesökare från Malmö och regionen samt kända skådespelare, regissörer, producenter och film professionals att delta i festivalen i Malmö för att njuta av årets största filmer från arabvärlden.

Under fem dagar kommer festivalen visa omkring 120 långfilmer, dokumentärer och kortfilmer. Festivalen är den största publika filmfestivalen i södra Sverige och innehåller utöver filmvisningar även utställningar, seminarier, workshops, masterclasses, fester och nära möten mellan publik och filmskapare. Mer än 100 inbjudna internationella gäster från hela världen besöker årligen festivalen. Filmprogrammet presenterar tävlingsprogram för långa spelfilmer, dokumentärer och kortfilmer, samt ett brett utbud av panoramor, special selections och skolbiovisningar.

Festivalen har sedan starten 2011, skapat en interkulturell plattform för den arabiska filmen i Sverige och Norra Europa. Festivalen betraktas nu som en av de mest inflytelserika och största festivalerna med en arabisk film fokus och erbjuder en plattform för samarbete mellan de nordiska och Arabfilmindustrin. MAFF är den största festivalen med en arabisk film fokus utanför arabvärlden.

Datum: Fre 5 – tis 9 okt, 2018

    

MAFFs hemsida >> 
Facebookevent >>

Arrangör: Malmö Arab Film Festival – MAFF


Event & specialvisningar