Södra Sveriges största arthousebiograf!

PIXEL Skånes Filmfestival 2022
Datum: Fre 29 – lör 30 apr, 2022

Efter två år av festival online så har PIXEL längtat efter att få träffas på plats och njuta av skånsk film på bioduken! Detta gör vi i år hos Biograf Panora i Malmö, inträdet är gratis och alla är välkomna!

PIXEL Skånes Filmfestival 2022 bjuder in till två dagar fyllda med filmvisning, samtal med olika aktörer inom film och spännande workshops. Ta chansen att mingla och nätverka – kanske träffar du just den personen som du letat efter till ditt projekt eller blir inspirerad till ett nytt!

Fre 29 april
PIXEL Skånes Filmfestivals branschdag – Behind The Screen bjuder in till en eftermiddag av mingel och nätverkande i samarbete med BOOSTHbg och Filmcentrum Syd.

Lör 30 april 
PIXEL Skånes filmfestivals officiella festivaldag! Här får vi ta del av Filmpassen med 86 skånska kortfilmer på bioduken. PIXEL har visning i tre salonger. I Klass 2-4 visas varje filmpass två gånger under dagen, så det finns flera chanser att se just den filmen du vill. Under lördagen sker även prisutdelningen för PIXEL Junior (kl 12.30) och prisutdelningen för PIXEL Klass 2-4 (kl 17.45) där också vinnaren av PIXEL Talent Award koras. 17 priser delas ut totalt, samt några utvalda hedersomnämnanden. I år har vi dessutom två helt nya spännande priser! 

Datum: Fre 29 – lör 30 apr, 2022
Biljetter: Gratis och du behöver inte boka innan. 

PIXEL Skånes Filmfestival arrangeras av Film i Skåne. 


Event & specialvisningar