Södra Sveriges största arthousebiograf!

Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Alfons Åberg – Hokus pokus

När han inte leker sjörövare med sina kompisar så drömmer 7-åriga Alfons Åberg om en egen hund. En lekfull terrier - precis en sådan som den gamla trollkarlen har. Med hjälp av magi är han övertygad om att hans dröm kommer att uppfyllas. Men det är inte så lätt som han tror - även om - det på ett märkligt sätt blir som magi i alla fall. Filmen är fritt baserad på boken "Hokus Pokus Alfons Åberg" av Gunilla Bergström och utvidgas till en större berättelse med delar och karaktärer från Alfons Åbergs universum. Berättelsen handlar om verklighetens illusioner och magi men också om lögner och fantasi och om en intensiv önskan att bli tillräckligt stor för att få en egen hund!

SMUFF
Små Ungars FilmFestival är den årligt återkommande festivalen för Malmös allra yngsta cineaster, speciellt dem mellan 2-5 år. SMUFF 2018 är barnböckernas filmfestival, alla filmer som visas har litterär förlaga. Filmerna är baserade på böcker och karaktärer hämtade från böcker. I festivalprogrammet återfinns flera av barnens favoriter. Det finns filmer av olika längd för att täcka in olika åldrar hos publiken.

BILJETTPRIS:
Helg: 45-85 kr
Mån - fre: Fri entré, begränsat antal platser.
Obs! Förskoleplatser bokas endast via Kulturkartan.

Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, med stöd av Malmö stad.

FILMFAKTA
Regissör: Torill Kove
Land: Sverige
År: 2013
Längd: 73 minuter
Språk: Svenska
Genre: Animerad film, Barnfilm
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: Röster: Gustaf Hammarsten, Per Eggers, Gunilla Röör, Markus Engdahl, Sofia Wendt, Noah Hofvander
Premiär: Sön 11 nov, 2018
Event & specialvisningar