Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Flickan Mamman och Demonerna

Sista visning mån 12 sep!
Suzanne Osten senaste färgstarka familjefilm har nu äntligen fått 11 års gräns. Vi rekomenderar barn att gå tillsammans med en vuxen och prata vidare om de tankar filmen väcker.

I en lägenhet låser Siri, en ensamstående och psykotisk mamma, in sig själv tillsammans med sin dotter. Här är det nämligen demonerna som styr. Ti kan höra mamman när hon pratar med demonerna, hon ser mammans förändrade och slutna ansikte. Men demonerna som mamman talar med, kan Ti vare sig höra eller se. Situationen blir farlig när demonerna tar över hela Siris värld. Livsfarlig, faktiskt. Siri är inte Siri längre. Det är som att hon själv har förvandlats till en demon. Så för att överleva tar Ti till sin fantasi och beslutar sig för att besegra mammans demoner.

Suzanne Osten tar avstamp i sin egen uppväxt och berättar en lika färgstark som gripande film om ett barns kärlek och lojalitet till sin förälder. Hur hon än är.

Filmens egen Facebook >> 

Suzanne Osten är regissör, filmare och författare. Hon är en förgrundsgestalt inom svenskt kulturliv och har banat vägen för en helt ny syn på barn- och ungdomskultur. Suzanne vågar lyfta de svåra frågorna och har i årtionden gestaltat ämnen i sina verk långt innan andra vågat. I mer än 30 år drev hon den banbrytande barn– och ungdomsteatern Unga Klara. Bland hennes mest uppmärksammade och Guldbaggebelönade filmer kan nämnas "Mamma", "Bröderna Mozart" och "Skyddsängeln". Suzanne blev under våren 2015 utsedd av Svenska Filminstitutet till Sveriges första Barnfilmsambassadör.

FILMFAKTA
Regissör: Suzanne Osten
Land: Sverige
År: 2016
Längd: 90 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Familjefilm
Åldersgräns: 11 år
Skådespelare / Medverkande: Esther Quigley, Maria Sundbom, Simon Norrthon m fl
Premiär: Fre 15 apr, 2016
Visa på IMDb
Event & specialvisningar