Södra Sveriges största arthousebiograf!

Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Following

Christopher Nolans debutfilm Following, filmad på 16mm-film, är en noirdoftande mysteriethriller. Visas som en del av Folkets Bios jubileumshelg. Biljettpris endast 50 kr!

En ung aspirerande författare förföljer främlingar i sökandet efter inspiration inför sin första roman. När han blir påkommen av en välvårdad man i mörk kostym tar inspirationen en helt ny riktning, och de två slår följe under en serie inbrott.

Following från 1998 av Christopher Nolan (Oppenheimer, Memento, Inception, Tenet) la grunden för det vi kommit att se som Nolans kännetecken, och belönades med både festivalpriser och kritikers lovord vid sin premiär.

___
Helgen 13–15 oktober firar Folkets Bios föreningar i hela Sverige 50-årsjubileet på sina respektive biografer. Panora är inget undantag. Varmt välkommen till en festlig helg på bion med premiärvisningar, samtal, livemusik, mingel och specialvisningar. Läs mer här>>

BILJETTPRIS: 50 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör: Christopher Nolan
Land: USA
År: 1998
Längd: 66 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Thriller
Åldersgräns: TBA
Skådespelare / Medverkande: Jeremy Theobald, Alex Haw, Lucy Russell
Premiär: Fre 14 jul, 2023
Distributör: NonStop Entertainment
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, Film i Skåne och Folkets Bio riks, med stöd av Swedbank genom deras ägarstiftelse.


Event & specialvisningar