Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

One Piece Film: Red

Sista visningen är tisdagen den 15 november.

One Piece är näst efter Dragon Ball och Naruto kanske den mest populära japanska shonen-serien i Sverige. Nu kommer den nya, femtonde filmen i franchisen på svenska biografer.

Uta — den mest älskade sångerskan i världen. Hennes röst har beskrivits som utomjordisk, men döljer samtidigt hennes sanna identitet. För första gången ska hon framträda inför publik på en livekonsert. Medan arenan fylls av alla typer av Uta-fans, uppspelta pirater, Navys vaksamma ögon och Straw Hats under ledning av Luffy som bara kommer för att njuta av ett enastående framträdande, står rösten som världen har väntat på, redo att fylla arenan. Berättelsen börjar med det chockande faktum att hon är Shanks dotter.

One Piece är en av världens största anime-tv-serier de senaste två decennierna, baserad på mangan som sedan 1997 ritas och skrivs av Eiichiro Oda. Animen har över 1 000 avsnitt i ryggen, medan mangan nyligen fick sin hundrade volym publicerad. Berättelsen följer ett gäng pirater ledda av mannen med stråhatt – den välmenande Monkey D. Luffy – en pojke vars kropp fick egenskaperna hos gummi efter att oavsiktligt ha ätit en djävulsfrukt. I äventyren på haven tvingas han använda detta till sin fördel för att överleva.

FILMFAKTA
Regissör: Goro Taniguchi
Land: Japan
År: 2022
Längd: 118 minuter
Språk: Japanska
Textning: Svenska
Genre: Action, Animerad film, Äventyr
Skådespelare / Medverkande: (Röster) Chô, Hiroaki Hirata, Shûichi Ikeda, Kazuya Nakai, Kaori Nazuka
Premiär: Lör 5 nov, 2022
Distributör: Piece of Magic Entertain
Visa på IMDb
Event & specialvisningar