Södra Sveriges största arthousebiograf!

Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Snuttefilm – för de små

Snuttefilm är fem filmberättelser i ett paket. Anna-Clara Tidholm och Gun Jacobson har tillsammans med animatören Malin Erkkonen skapat fem minuter långa animationer.

Tre av filmerna baseras på Anna-Clara Tidholms småbarnsbilderböcker Alla får åka med, Hela natten och Apan fin. Varje film är ett litet äventyr i sig med mycket känslor, mycket musik och stor dramatik på små barns nivå. Mellan filmerna dyker de små figurerna Snuttarna upp i mellanspel, som fungerar både som andhämtningspauser och presentationer av efterföljande film.

Snuttefilm är film för de mindre barnen, i lugnt tempo och med berättelser som barnen kan känna igen sig i. Filmerna vänder sig till barn från två år och uppåt. För musiken står Jonas Jonasson, känd från gruppen Bob Hund. Berättare är Anders Alnemark.

SMUFF
Små Ungars FilmFestival är den årligt återkommande festivalen för Malmös allra yngsta cineaster, speciellt dem mellan 2-5 år. SMUFF 2018 är barnböckernas filmfestival, alla filmer som visas har litterär förlaga. Filmerna är baserade på böcker och karaktärer hämtade från böcker. I festivalprogrammet återfinns flera av barnens favoriter. Det finns filmer av olika längd för att täcka in olika åldrar hos publiken.

BILJETTPRIS:
Helg: 45-85 kr
Mån - fre: Fri entré, begränsat antal platser.
Obs! Förskoleplatser bokas endast via Kulturkartan.

Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, med stöd av Malmö stad.

FILMFAKTA
Regissör: Anna-Clara Tidholm, Gun Jacobson
Land: Sverige
År: 2007
Längd: 32 minuter
Språk: Svenska
Genre: Knattefilm, barnfilm, animation
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: Musik: Jonas Jonasson. Berättare: Anders Alnemark.
Premiär: Lör 25 nov, 2017
Event & specialvisningar