Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Valerian and the City of a Thousand Planets

Sista visning tors 17 aug!
Ny, visuellt spektakulär äventyrsfilm från Luc Besson – den legendariska regissören av "Léon", "Det femte elementet", "Nikita", "Det stora blå" m fl. Filmen är baserad på de banbrytande seriealbumen ”Linda och Valentin”, som inspirerade en hel generation av författare, filmmakare och andra kreatörer.

Under det 28:e århundradet, bildar Valerian (Dane DeHaan) och Laureline (Cara Delevingne) ett team specialagenter med ansvar att behålla ordningen i universums mänskliga territorium. På order från försvarsministern ger de sig ut på ett uppdrag till den makalösa staden Alpha – en ständigt växande metropol där varelser från hela universum i hundratals år har förenats för att dela kunskap, intelligens och kultur med varandra. I kärnan av Alpha finns ett mysterium, en mörk kraft som hotar den fredliga tillvaron i de tusen planeternas stad. Valerian och Laureline måste göra allt för att identifiera det förgörande hotet och inte bara skydda Alpha, utan även garantera universums framtid.

Filmens Facebook >> 

FILMFAKTA
Regissör: Luc Besson
Land: Frankrike, USA
År: 2017
Längd: 129 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns: Ej angivet
Skådespelare / Medverkande: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Clive Owen, Rihanna, John Goodman, Herbie Hancock, Rutger Hauer m fl.
Premiär: Ons 2 aug, 2017
Visa på IMDb
Event & specialvisningar