Södra Sveriges största arthousebiograf!

Yuku och fjällets blomma
Premiär Fre 16 dec

Utsedd till Bästa Barnfilm 2022 på CineKid – världens största filmfestival för barn och unga. Yuku och fjällets blomma är ett stämningsfullt och spännande musikaliskt äventyr för blivande sagoberättare! 

Den lilla musen Yuku bor med sin familj i källaren på ett slott. En dag skadas hennes mormor, familjens stora sagoberättare, i ett slagsmål med en katt och blir sängliggande. Mormor säger till de små att tiden snart är kommen då hon måste lämna dem för att följa den lilla blinda mullvaden in i jordens tunnlar. I en av mormors böcker har den lilla musen läst om en magisk evigt lysande blomma som växer på en svårtillgänglig bergssluttning. Nu är hon fast besluten att hitta blomman för att mormor ska få vandra vidare i ljus.

SPECIALERBJUDANDE – gratis för barn t.o.m. 12 år

På alla tre visningar premiärhelgen (16-18 dec) har vi i samarbete med filmens distributör, Smorgasbord Picture House, ett specialerbjudande där barn tom. 12 år går gratis i följe med vuxet sällskap.

För att använda sig av erbjudandet måste biljetterna köpas i kassan på Panora (kan ej köpas online). Vuxna betalar ordinarie pris.

Premiär Fre 16 dec
FILMFAKTA
Regissör: Rémi Durin, Arnaud Demuynck
Originaltitel: Yuku et la Fleur de l'Himalaya
Land: Frankrike
År: 2022
Längd: 65 minuter
Språk: Svenska (dubbat)
Textning: Svenska
Genre: Animerad film, Barnfilm, Familjefilm
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: Svenska röster: Alexandra Reveman, David Sundin, Clara Henry, Fredrik Lindström, Kodjo Akolor, Vanna Rosenberg, Karin Bertling, Farzad Farzaneh, Jan Åström, Leif Andrée
Distributör: Smorgasbord Picture House
Visa på IMDb
Event & specialvisningar