Södra Sveriges största arthousebiograf!

Utomhusbio 2024
Datum: Fre 5 – fre 26 jul

Välkommen på utomhusbio i samarbete med Malmö Sommarscen! Vi ser fram emot att tillsammans se på fantastisk film under bar himmel på olika platser i Malmö.

PROGRAM

Fre 5 juli, kl 19 | Plats: Folkets Park
EN ANNORLUNDA VÄRLD
Följ med på rafflande äventyr när en familj tar sig an ett farofyllt uppdrag genom ett okänt och förrädiskt land. Animerad film från Disney.

Lör 6 juli, kl 22 | Plats: Enskifteshagen
SHOFPLIFTERS
Japansk film om en ovanlig familj som lever på att stjäla från affärer. Men när de tar hand om en flicka som de hittar frysandes utomhus tar allt en ny vändning.

Fre 12 juli, kl 22 | Plats: Linnéplatsen i Slottsparken
HÖSTLÖV SOM FALLER
Finska mästerregissören Aki Kaurismäkis senaste film som fångar hur det kan vara att leta efter kärlek, utan krusiduller eller överdrifter.

Lör 13 juli, kl 22 | Plats: Varvparken
DET FINNS ALLTID EN MORGONDAG
Delia kämpar för att få tillvaron att gå ihop och drömmer om en bättre framtid för sin dotter. En berörande italiensk historia om kärlek, familj och hopp. Vinnare av Dragon Award på Göteborgs Filmfestival.

Fre 19 juli, kl 19 | Plats: Folkets Park
DEN LILLA SJÖJUNGFRUN
Upplev den återskapade och vackra spelfilmsversion av den animerade musikalklassikern. Berättelsen om en modig, ung sjöjungfru som blir tvungen att följa sitt hjärta.

Lör 20 juli, kl 22 | Plats: Kroksbäcksparken vid puckelbollplanen
SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR
Den sanna historien om Cornelis Vreeswijk, en musiklegend som förnyade den svenska visan och kämpade för samhällets svaga. En djupdykning i hans liv, med hjälp av nytt arkivmaterial.

Fre 26 juli, kl 22 | Plats: Beijers park
PAST LIVES
Två barndomsvänner, Nora och Hae Sung, återförenas i New York efter tjugo år. Deras möte väcker frågor om livets val och ödets roll. Kritikerrosad och flerfaldigt belönad film av Celine Song.

Datum: Fre 5 – fre 26 jul

Alla visningar har fri entré!

Information på Malmö Sommarscens hemsida>>

Arrangörer: Malmö Sommarscen, Folkets Bio Malmö


Event & specialvisningar