Södra Sveriges största arthousebiograf!

Försiktighetsåtgärder på Panora

[Uppdaterat den 29 september]

Panora håller öppet alla dagar i veckan och nu är alla platser återigen tillgängliga för försäljning efter att restriktionerna lyfts. Våra besökares och medarbetares säkerhet är av största vikt och vi jobbar kontinuerligt för att Panora ska förbli en trygg plats. 

 • Biljettköp online och inga kontanter
  Vi uppmuntrar alla som kan att fortsätta att köpa biljetter online via vår hemsida istället för i kassan. Notera att vi för tillfället inte tar emot kontanter och att det enbart går att köpa biljetter och inte boka biljetter. (Undantag görs för er med klippkort och presentkort: Ni kan under öppettider ringa in till kassan så bokar vi era platser om ni vill vara säkra på att få plats. Giltighetstiden på klippkorten med klipp kvar har förlängts med motsvarande tid som vi har haft stängt, gäller både första och andra stängningen.)

 • Vi håller avstånd
  Vi river för tillfället inga biljetter och har satt upp plexiglas i kassan. Visa hänsyn till dina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och följa anvisade markeringar vid köbildning. 

 • Alternativ utgång efter visning
  För att undvika stora publikflöden i foajéerna kan besökare till en visning bli ombedda att använda en alternativ utgång. Vidare information kommer att ges om detta skulle bli aktuellt.

 • Utökad städning
  Vi har förstärkt våra städrutiner och torkar av alla kontaktytor med jämna mellanrum. Använd gärna desinfektionsmedlet som finns vid kassan. Du kan även tvätta händerna på våra toaletter.

 • Stanna hemma om du är sjuk
  Ta hand om dig och stanna hemma om du känner av några som helst sjukdomssymtom för allas bästa. Vi i personalen och volontärer gör självfallet detsamma.


Alla får en tryggare biografvisning om vi hjälps åt. Varmt välkomna!

Event & specialvisningar