Södra Sveriges största arthousebiograf!

Försiktighetsåtgärder på Panora

[Uppdaterat den 13 juli]

Vi kör igång igen efter vårt sommaruppehåll fredagen den 16 juli och kommer till en början att hålla öppet tisdag-söndag. Våra besökares och medarbetares säkerhet är av största vikt och vi jobbar kontinuerligt för att Panora ska förbli en trygg plats. 

 • Numrerade platser
  Vi använder oss av numrerade platser där vårt system automatiskt spärrar av två säten mellan varje sällskap. Ett sällskap på max åtta personer kan sitta bredvid varandra. I salong 1 finns 195 platser, i salong 2 104 platser och salong 3 78 platser. Med anledning av ovan restriktioner kommer inte alla lediga platser att kunna säljas.

 • Biljettköp online och inga kontanter
  Vi uppmuntrar alla som kan att köpa biljetter online via vår hemsida istället för i kassan. Notera att vi för tillfället inte tar emot kontanter och att det enbart går att köpa biljetter och inte boka biljetter. (Undantag görs för er med klippkort och presentkort: Ni kan under öppettider ringa in till kassan så bokar vi era platser om ni vill vara säkra på att få plats. Giltighetstiden på klippkorten med klipp kvar har förlängts med motsvarande tid som vi har haft stängt, gäller både första och andra stängningen.)

 • Vi håller avstånd
  Vi river för tillfället inga biljetter och har satt upp plexiglas i kassan. Visa hänsyn till dina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och följa anvisade markeringar vid köbildning. 

 • Alternativ utgång efter visning
  För att undvika stora publikflöden i foajéerna kan besökare till en visning bli ombedda att använda en alternativ utgång. Vidare information kommer att ges om detta skulle bli aktuellt.

 • Utökad städning
  Vi har förstärkt våra städrutiner och torkar av alla kontaktytor med jämna mellanrum. Använd gärna desinfektionsmedlet som finns vid kassan. Du kan även tvätta händerna på våra toaletter.

 • Stanna hemma om du är sjuk
  Ta hand om dig och stanna hemma om du känner av några som helst sjukdomssymtom för allas bästa. Vi i personalen och volontärer gör självfallet detsamma.


Alla får en tryggare biografvisning om vi hjälps åt. Varmt välkomna!

Event & specialvisningar