Södra Sveriges största arthousebiograf!

Bli volontär på Panora!

TACK FÖR ALLT VISAT INTRESSE!
Gensvaret på vår utlysning har varit fantastiskt och intresseanmälningarna har rasslat in. Vi måste därför nu sätta stopp för den här gången, och ser fram emot att träffa alla nya i Panora-gänget och sätta igång med volontärverksamheten!
Tack!


Biograf Panora är Malmös nya filmhus i hjärtat av Möllevången, en mötesplats för filmkonsten där kvalitetsfilm för både vuxna och barn lyfts fram. Nu söker vi nya och gamla volontärer som vill vara med och engagera sig i vår fina biograf. 

Sedan öppningen 27 februari i fjol har vi hunnit med mycket. Festivaler, skolbio, barnarrangemang genom Juniora, som är barnens biograf på Panora, stumfilmsvisning med live-musik, föredrag, konserter, film och samtal och en diger repertoar som fyllts med filmer från hela världen, bland annat publikfavoriterna Wild Tales och Amy. 

Som volontär kommer du huvudsakligen arbeta som biografvaktmästare och välkomna folk till biografen, hjälpa till vid insläpp till filmer och riva biljetter. Vid olika arrangemang kommer du som volontär också vara en viktig pusselbit och hjälpa till med genomförandet.

Förutom chansen att hänga på världens bästa biograf med supertrevliga personer, får du gå gratis på våra ordinarie repertoarvisningar och även få specialinbjudningar till events, förhandsvisningar och visningar som sker i samarrangemang med andra aktörer, med mera. 

Vi kommer att ha ett uppstartsmöte den 26 Januari klockan 19:00. 
Då presenterar vi Panora och Folkets Bio Malmös verksamhet och har en rundvandring i biografen. Vi bjuder på kaffe. Mötesplats är övre foajén innanför biografens entré. Kom i tid!

Visst låter det kul? Häng på! 
Maila volontar@panora.se, så vi vet hur många som kommer, eller för ytterligare frågor.

Om Panora och Folkets Bio Malmö
Folkets Bio är en rikstäckande ideell kulturförening som svarar för import, distribution och visning av film. Föreningen bildades 1973 av filmare och publik som ett led i att främja visningsmöjligheterna av nyskapande film. Sedan dess har Folkets Bio byggt upp biografer och visningsnät runt om i landet.

Folkets Bio Malmö, som är en egen förening, är en av de äldsta lokalavdelningarna. Folkets Bio Malmö har funnits i mer än 25 år och vi har fram till hösten 2011 haft vår Biograf Panora belägen på S:t Gertrudsgatan 4. Sedan februari 2015 har vi öppnat i nya lokaler på Friisgatan 19D.  Förutom arrangemang i biografen visar vi även film på många olika platser i Malmö och Skåne, både inomhus och utomhus.

Event & specialvisningar