Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Allt vi äger – Visning med regissörssamtal
Datum: Mån 2 sep, 2019

Den 2 september visar Panora Emily Norlings starka debutlångfilm ALLT VI ÄGER. Regissören kommer att vara på plats för ett samtal efter filmen. samtalsledare är Olle Agebro.

ALLT VI ÄGER
En hjärtvärmande men också hjärtskärande film om missbruk och medberoende på en resa mellan Stockholms tunnelbanestationer, avgiftningskliniker och offentliga toaletter.

En ryggsäck med det anarkistiska budskapet ”Allt vi äger bär vi med oss” på en man som står framför henne i rulltrappan, fångar Emilys intresse. Ryggsäckens ägare heter Curtis och är heroinmissbrukare och hemlös. Deras möte blir början på en stark vänskap och tillsammans med den yngre Johan – också en hemlös missbrukare — bildar de en oväntad trio. Den ångestfyllda Emily förstår deras mörker, och Johan och Curtis kan i sin tur skämta om hennes utan att det gör ont.

Men gränsen mellan vänskap och utnyttjande kan ibland vara hårfin och när banden dem emellan blir starkare är Emily på väg att dras in i ett djupt medberoende. Kan hon älska sina vänner ovillkorligt utan att förlora sig själv?

Datum: Mån 2 sep, 2019

BILJETTPRIS: 100 kr

FILMFAKTA
Regissör: Emily Norling
Land: Sverige
År: 2019
Längd: 74 minuter
Språk: Sverige
Textning: Engelska
Genre: Dokumentär

Arrangör: Folkets bio Malmö, ABF Malmö 

Event & specialvisningar