Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Beats – Förhandsvisning
Datum: Tor 19 sep, 2019

Välkomna till en kväll med förhandsvisningen av BEATS
-En uppväxtskildring med ett ljudspår lika eklektiskt och elektrifierande som scenen det födde. Värm upp innan filmen till sköna beats med Malmös hetaste DJ-duo Tea & Timbe

JARS - popup eatery & bar is coming to town!
På Panora dyker nu Malmös nya popup bar och restaurang upp med premiär under Nordisk Panorama Filmfestival! Kom och ta något att äta och dricka!

BEATS
BEATS är en historia för vår tid – om vänskap, uppror och den oemotståndliga kraften i musiken och dansen. Producerad av Steven Soderbergh (Traffic, Sex, lögner och videoband)

1994. De bästa kompisarna Johnno och Spanner har umgåtts hela barndomen och nu är vuxenlivet på väg att ta dem i väldigt olika riktningar. Men just den här sommaren exploderar den fria musik- och festscenen och den största motkulturella ungdomsrörelsen i historien sker över hela Storbritannien. I jakt på äventyr drar pojkarna en natt till ett olagligt rave: en resa till en undervärld av anarki och frihet som slutar i full kollision med lag och ordning.

The soundtrack features tracks from The Belleville Three, Carl Craig, Leftfield, The Prodigy, Lee ‘Scratch’ Perry, Plastikman, LFO, Hudson Mohawke and Orbital.

JARS - POPUP EATERY & BAR
An ironic cinema posthipster popup. JARS is for the festival crowd as well as for the public. The good people of Malmö will find good food, snacks, drinks and cocktails at a bargain price.


Länk till filmsidan: Beats >>  

Datum: Tor 19 sep, 2019

BILJETTPRISER:
Ordinarie pris: 100 kr
Pensionär: 85 kr
Studerande: 85 kr
Barn & Ungdom < 20 år: 75 kr

FILMFAKTA
Regissör: Brian Welsh
Land: Storbritannien
År: 2019
Längd: 101 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Drama, Komedi
Skådespelare / Medverkande: Laura Fraser, Amy Manson, Kevin Mains
Premiär: 20 sep
IMDb: Se filmen på IMDB

Arrangör: Folkets bio Malmö, ABF Malmö

Event & specialvisningar