Södra Sveriges största arthousebiograf!

FRIIS FRAME: Boksamtal med Ali Esbati
Datum: Mån 4 apr, 2022

Ali Esbati, författare och riksdagsledamot för Vänsterpartiet, kommer till Panora för att prata om sin bok Man kan fly en galning men inte gömma sig för ett samhälle: 10 år efter Utøya

Samtalet kommer att ledas av Maria Dexborg, Ordförande för Vänsterpartiet Malmö med stark förankring i antirasistiska organisationer i civilsamhället. 

Ali Esbati var en av dem som överlevde terrorattacken den 22 juli 2011 på Utøya. I boken rör sig Ali mellan detaljerad beskrivning av händelseförloppet, personliga reflektioner och politisk analys. 

"För mig har det alltid varit självklart att samhället är något vi skapar tillsammans, att våra liv hänger ihop och att mänskligheten kan så mycket mer i gemenskap. Frihet, välfärd och fred är något vi behöver kämpa för."

Datum: Mån 4 apr, 2022

Fri entré!
Biljett bokas i förväg via Panoras biljettsystem och måste hämtas ut senast en halvtimme innan samtalet börjar. Får du förhinder ber vi dig att avboka din biljett. Detta kan du göra själv i bokningssystemet eller genom att ringa in till kassan.

FRIIS FRAME är en filmpolitisk demokratisatsning av Folkets Bio Malmö, FilmCentrum Syd och ABF Malmö med stöd av Malmö stad, där biograf Panora kostnadsfritt tillgängliggör en visning i veckan åt arrangörer i Skåne med begränsade resurser. Vi tar löpande emot förfrågningar. Läs mer här>>

Event & specialvisningar