Södra Sveriges största arthousebiograf!

FRIIS FRAME: RåFILM 20 år
Datum: Mån 10 okt, 2022

Cykelbiornas cykelbio, filmvisningarnas filmvisning, festernas fest! Hösten 2022 arrangerar filmkollektivet RåFILM en drös festliga evenemang och politiska upptåg i Malmö för att uppmärksamma att vi funnits, filmat, påverkat och bråkat i hela 20 aktivistiska år!

På FRIIS FRAME kommer guldklimpar ur RåFILMs filmarkiv visas, med nostalgitrippar och politisk allsång! Men vi startar kvällen med gratis folkkök i övre foajén tillagad av finaste Ali och mysigt häng.

17.00: Folkkök i övre foajén
18.00: Filmvisning som avslutas med politisk allsång

Missa inte den stora RåFILM-galan som den totala festexplosionen i novembermörkret som Malmö sent kommer glömma. Vi ses under hösten, Malmö!

Vill du veta mer om RåFILM och kanske bli en del av kollektivet? Läs mer på www.rafilm.se

Datum: Mån 10 okt, 2022

17:00 Folkkök 
18:00 Filmvisning

Fri entré!
Biljett bokas i förväg via Panoras biljettsystem och måste hämtas ut senast en halvtimme innan visningen börjar. Får du förhinder ber vi dig att avboka din biljett. Detta kan du göra själv i bokningssystemet eller genom att ringa in till kassan.

FRIIS FRAME är en filmpolitisk demokratisatsning av Folkets Bio Malmö, FilmCentrum Syd och ABF Malmö med stöd av Malmö stad, där biograf Panora kostnadsfritt tillgängliggör en visning i veckan åt arrangörer i Skåne med begränsade resurser. Vi tar löpande emot förfrågningar. Läs mer här>>

Event & specialvisningar