Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Kärlek på svenska + samtal
Datum: Tor 13 apr, 2023

Kärlek på svenska är en varm och omtumlande resa från norr till söder i kärlekens tecken genom ett avlångt land. Välkommen på visning och efterföljande samtal med regissören Staffan Julén och "kärleksvittnet" Beatrice Johansson som medverkar i filmen.

Genom finstämda och intima intervjuer med filmens "kärleksvittnen" får vi dela några svenskars innersta tankar och mest personliga erfarenheter av kärlek. Förhoppningar och besvikelser, drömmar kontra krass verklighet, förvirring och klarhet, samsas alla i samma rum. Samtidigt som regissören själv tvingas göra upp med sitt eget förhållande till kärlek.

Som publik bjuds vi in till ett besök i själens allra heligaste plats. En plats vi alla har inom oss men som kan vara nog så svår att begripa sig på, än mindre dela med andra. En plats som var och en av oss inget hellre vill än att fylla. Det är platsen där kärleken lever.

Filmen ingår även i ett större perspektiv i Staffan Juléns treåriga forskningsprojekt om autenticitet i dokumentärfilm.

Datum: Tor 13 apr, 2023

BILJETTPRIS: 130 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör: Staffan Julén
Land: Sverige
År: 2023
Längd: 100 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär
Skådespelare / Medverkande: Ebba Akterin, Alice Staffan Beckman, Åsa Simma, Elias Bernmarker, Dámour Nordkvist, Beatrice Johansson, Inger Alfvén, Janne Björklund, Anna Oldner, Christofer Bocker, Helena Granström, Fabian Torsson, Lena Eklund, Doris Sundholm, Hasse Karlberg
Distributör:
Picky Pictures

Arrangörer: Folkets Bio Malmö, Picky Pictures, ABF Malmö

Event & specialvisningar