Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Kim
Datum: Tis 15 dec, 2015

KIM är ett rått och hudlöst karaktärsdrama om tejp och frihet. I filmen får vi följa Kim då hon under två sommarmånader kämpar med att göra klar sin debututställning – ett konstverk gjort av 3000 meter tejp. Samtidig inleder hon en switch-relation och utforskar en icke normativ sexualitet både som dominant och undergiven.

KIM är en film om vindkraftverk, storhetsvansinne, tvivel, flygplan, makt, BDSM, samtycke och vänskap. Det är en skildring av en komplex människas kamp att vinna sin konstnärliga och personliga frihet.

Filmen vann Bästa film, Bästa kvinnliga skådespelerska och Bästa manliga skådespelare på Film fetisch festivalen i Kiel, 2015.

"Kim är den snyggaste film jag sett på väldigt länge. Långa sekvenser är filmade inuti själva tejpkonstverket, det är makalöst. Vansinnestejpen som den enda vägen att gå i en värld där människor skräms av, inte ser eller förstår oerhört begåvade unga tjejer."
 /Linda Skugge Göteborgs Posten

“Med en smal budget har regissören Tobias Rydin skapat ett mörkt, snyggt, imploderande universum där Kim slåss mot sina demoner. Mellan prestationsångesten och patriarkatet finns det bara ett sätt att bli fri, att flyga.”
 /Sanna Carlberg, Kulturbloggen

“Magisk realism i svensk indiepärla.”
 /Fredrik Asplund, Nöjesguiden

Filmens egen websida >>
Filmens egen Facebook >>

Datum: Tis 15 dec, 2015

kl 18:00

FILMFAKTA
Regissör: Tobias Rydin
Land: Sverige
År: 2015
Längd: 81 minuter
Språk: Svenska
Textning: Engelska
Genre: Drama
Åldersgräns: Från 15 år
Skådespelare / Medverkande: Josefin von Zeipel, Daniel Larsson, Daniel Gill, Sarah Meijer, Siri Hjorton Wagner.
IMDb: Se filmen på IMDB

Tejpkonsnärer: NUMEN

Biljettpris: 100 kr

Event & specialvisningar