Södra Sveriges största arthousebiograf!

Tider & biljetter
Tider & biljetter
Labor – Förhandsvisning med regissörssamtal
Datum: Sön 15 okt

Med Labor utforskar Tove Pils en queer gemenskap som utmanar synen på sex och arbete. Välkommen på förhandsvisning med efterföljande regissörssamtal med Tove Pils som en del av Folkets Bios jubileumshelg. Biljettpris endast 50 kr!

När Hanna flyttar till San Francisco blir hon förälskad i höjderna, atmosfäreren och en vibrerande queerscen. På en fest träffar hon Chloe och Cyd som båda är sexarbetare. Hanna lockas både av sin egen sexuella nyfikenhet och de stora summor pengar vännerna drar in när hon tillsammans med Chloe startar sitt nya liv som sexarbetare. Men samtidigt som hon känner att hon hittat hem, skaver det i henne att ingen från Sverige vet vad hon gör. Skulle de förstå? 

___
Helgen 13–15 oktober firar Folkets Bios föreningar i hela Sverige 50-årsjubileet på sina respektive biografer. Panora är inget undantag. Varmt välkommen till en festlig helg på bion med premiärvisningar, samtal, livemusik, mingel och specialvisningar. Läs mer här>>

___
Fler visningar av Labor hittar du här>>

Datum: Sön 15 okt

BILJETTPRIS: 50 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör: Tove Pils
Land: Sverige
År: 2023
Längd: 96 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär
Åldersgräns: TBA
Distributör: Folkets Bio
Premiär: 20 okt, 2023
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med Malmö Queer Filmfestival, Folkets Bio riks, ABF Malmö, Film i Skåne och Folkets Bio riks, med stöd av Swedbank genom deras ägarstiftelse.

Event & specialvisningar