Södra Sveriges största arthousebiograf!

Molly Monster
Datum: Mån 4 nov, 2019

Molly Monster är ett litet monster som bor i monsterlandet, kanske beläget på en främmande planet. Hon bor med sina monsterföräldrar och sin bästa vän Edison, som är en mekanisk leksak.

I en av episoderna lagar pappa Monster älsklingsrätten monsterbönor. Det visar sig att de inte bara är goda utan också, på bönors vis, högst gasbildande. Med förtjusning virvlar monstren runt i luften, med bönorna som raketbränsle.

Mollys uppförande är inte så monsterlikt som hennes föräldrar förväntat sig, men det gör inte så mycket för de inser att hon kommer att växa upp ändå, eller kanske inte, vilket de också tycker är helt okej.

Förfilm:
VIMS I RYMDEN – Merkurius, Venus och jordens måne
Produktion: Helen Rundgren | Sverige 2015 | 4 min

Ki, Pi och Ti leker på jordklotet. Egentligen får de inte för det är för långt bort från den stjärna de kommer ifrån. Mamma ropar att de ska komma hem! Men på vägen hem vimsar de iväg mot solen och planeterna Merkurius och Venus. Sedan stannar de till på jordens måne. Ti gillar månar.

SMUFF 2019 – FANTASI & RYMDEN
Små Ungars FilmFestival är den årligt återkommande festivalen för Malmös allra yngsta cineaster, speciellt dem mellan 2-5 år. Det är 50 år sedan den första månlandningen skedde 1969 och det är mycket snack om rymdresor just nu, så SMUFF 2019 har fått tema FANTASI & RYMDEN. En del filmer har huvudpersoner som kan eller vill flyga, även om de inte når ända ut i rymden, en del filmer präglas av fantasi. Som förfilm visas ”Vims i Rymden”. 

Ett besök på SMUFF kan vara ett fantasifyllt utflyktsäventyr för barnen och ett fint komplement till förskolornas egna aktiviteter.

Här hittar ni hela programmet för SMUFF 2019 Fantasti & Rymden >> 

Varmt välkomna!

Datum: Mån 4 nov, 2019

FILMFAKTA
Rekommenderad ålder: 3 - 5 år
Regissör: Ted Sieger, Michael Ekblad
Land: Sverige
År: 2010
Längd: 40 minuter
Språk: Svenska
Genre: Animerad barnfilm
Åldersgräns: Barntillåten

BILJETTPRIS:
Helg:  55-75 kr
Mån - fre: Fri entré, begränsat antal platser.
Obs! Förskoleplatser bokas endast via Kulturkartan.
Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, med stöd av Malmö stad. Tack till UR.

Event & specialvisningar