Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Our Last Tango – förhandsvisning & Tangodans
Datum: Ons 23 mar, 2016

Kl 18:00
Förhandsvisning av den argentinska dokumentären OUR LAST TANGO - med María Nieves och Juan Carlos Copes. En kärleksförklaring till tangon, passionen och livet självt.

Direkt efter filmen...

Kl 19:30-20:00 i övre foajén
Prova på att dansa tango under ledning av Tangokompaniet. Fri entré.

Kl 20:00-22:30 i övre foajén
Fortsätt dansa tango tillsammans med Tangokompaniet, som gästar Panora med sin Onsdagsdans denna kväll. Deltagaravgift 60 kr, fri entré för helt nya dansare.

OUR LAST TANGO
María Nieves och Juan Carlos Copes brinner båda för tangon och när de dansar stannar världen. I denna passionerade kärlekshistoria dokumenteras ett av tangohistoriens allra mest kända par.

Maria (80) och Juan (83) möttes när de var 14 respektive 17 år och de dansade tillsammans under 50 år. Ingen annan man dansade som Juan och ingen annan kvinna dansade som María! Under alla dessa år älskade och hatade de varandra, de gick igenom flera smärtsamma separationer men hittade alltid tillbaka till varann.

TANGOKOMPANIET
är Sveriges största tangoskola med väldigt engagerade och erfarna instruktörer. Under påsken 24-27 mars kör Tangokompaniet sin Festivalito. En tangofestival med workshops och seminarier för såväl helt nya dansare som för er som redan dansar. Det blir danskvällar, levande musik, dans till DJs och tangoshower. Se www.festivalito.tangokompaniet.com

Datum: Ons 23 mar, 2016

kl 18:00

FILMFAKTA
Regissör: German Kral
Land: Argentina, Tyskland
År: 2015
Längd: 90 minuter
Språk: Spanska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär, Dans
Skådespelare / Medverkande: María Nieves, Juan Carlos Copes m fl.
Premiär: 25 mar
IMDb: Se filmen på IMDB  

Arrangör: Folkets Bio Malmö, Tangokompaniet, ABF Malmö.

Event & specialvisningar