Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Trailer
Puss hej då – Galapremiär & regissörssamtal
Datum: Fre 8 dec, 2023

Fler visningar av Puss hej då hittar du här>>
___

Välkommen på galapremiär för den prisade dokumentärfilmen Puss hej då. Innan filmen bjuder vi på bubbel i foajén och efter filmen följer ett samtal med filmens regissör och manusförfattare, Malmö-filmaren Annika Fredriksson, Sandra Fredriksson (medverkande och Annikas syster) samt moderatorn Maria Maunsbach, radioprofil från Ligga med P3 och författare. Förmingel från kl 17:45, filmstart 18:15.

Två systrar i olika städer ringer till varandra. Annika är mitt uppe i planeringen av sitt bröllop, Sandra har precis blivit lämnad av Filip, pappan till sin tre veckor gamla bäbis. När Annika börjar spela in deras intima samtal, bjuds tittaren in till Sandras verklighet som rämnar i realtid.

Sandras situation får Annika att börja fundera över sin egen relation. Hur undviker man att familjeprojekt blir början till slutet? Och Filip, varför gjorde han som han gjorde? Bilden vidgas när vi får ta del hans känsla av otillräcklighet och vilsenhet som pappa. Filmen vänder och vrider på våra förväntningar och föreställningar, alltmedan Sandras liv byggs upp på nytt.

Puss hej då både upprör, förvånar och ger hopp i en laddad upplevelse från början till slut. En film för alla som är föräldrar, funderat på att bli det eller känner någon som är det. Eller för alla som någon gång känt att relationer inte är helt lätt att navigera.

Datum: Fre 8 dec, 2023

BILJETTPRIS: 130 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

FILMFAKTA
Regissör: Annika Fredriksson
Land: Sverige
År: 2023
Längd: 73 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Dokumentär
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare / Medverkande: Sandra, Annika, Filip, Tias, Tora, Tage
Distributör: Story AB
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö, Story AB, ABF Malmö

Event & specialvisningar