Södra Sveriges största arthousebiograf!

REFORMISTERNA OCH DANIEL SUHONEN TILL MALMÖ!
Datum: Ons 15 maj, 2019

Reformisterna är en socialdemokratisk förening som vill se en starkare socialdemokrati. Reformisterna är övertygade om att många människor vill vara med skapa en politik för ett bättre samhälle.

Sverige är ett av de rikaste länderna på jorden. Men det betyder väldigt lite när många inte får ta del av välståndet och allt fler känner att systemet är riggat emot dem. Ojämlikheten drar isär människor. Den särar stad och land, förort från innerstäder.

Reformisterna vill trycka tillbaka ojämlikheten och bygga ett rättvisare Sverige där ingen hålls tillbaka. Ett samhälle där vi investerar i varandra för att ge varje människa ett bra liv. Ett land där alla kan ha trygghet på jobbet och i sitt eget hem. Där alla kan leva ett värdigt liv.

Ett land som tar sitt globala ansvar och bygger ett klimatmässigt hållbart samhälle. Där alla människors frigörelse och värdighet är målet.

Läs mer om Reformisterna: https://www.reformisterna.se

Under våren har en S-förening i Stockholm bildats med inriktning på idédebatt – Reformisterna. Vi i Öresunds socialdemokratiska förening är intresserade av vilka politiska förslag som Reformisterna föreslår.

Därför bjuder ABF in till öppna möten där Daniel Suhonen från Reformisterna medverkar. Varmt välkomna!

Datum: Ons 15 maj, 2019

Arrangörer: ÖSF, ABF Malmö

Event & specialvisningar