Södra Sveriges största arthousebiograf!

Samtal: Per Åhlin & Kalle Lind
Datum: Sön 19 nov, 2017

BOKADE BILJETTER HÄMTAS UT SENAST LÖRDAG KL 20.00
Därefter släpps de till övriga intresserade. Uthämtning av lediga biljetter fr kassans öppning kl 12.00 sön 19 nov.
Detta för att undvika tomma platser.

Luta dig tillbaka, öppna öronen och avnjut ett samtal mellan Per Åhlin, en av våra största konstnärer i modern historia och den snabbtänkta, insatta och begeistrade kulturarbetaren Kalle Lind

Per Åhlins långa yrkesliv som samhällsengagerad animatör, illustratör och regissör har gett oss en kulturskatt som fortsätter att fängsla. Han blåste liv i de mest älskade svenska barnboksfavoriterna Alfons, Spöket Laban och Lilla Anna. I sina egna verk och tillsammans med giganter som Hasse och Tage har han testat gränser, flyttat fram positioner och skapat nya vägar inom filmanimationen.  

Kalle Lind är skribent och radiopratare med lång repertoar bakom sig, känd från bla podcasten Snedtänkt och som krönikör i Sydsvenskan och ETC. Kalle är ett stort fan av Pers arbete och menar på att han nog kan det lika bra som Per själv. 

Den 19 nov slår de sig ner i fåtöljerna på Panoras scengolv för ett kulturellt söndagssamtal som lotsar oss genom ett unikt yrkesliv i filmanimationen.

Datum: Sön 19 nov, 2017

kl 16:00

Biljetter:
Fri entré. För att vi ska undvika tomma platser måste bokade biljetter hämtas ut senast lör 18 nov kl 20:00. Detta innebär att ni som var lite sent på, kan kolla i bokningssystemet lördag kväll efter ca 21 och se om där finns biljetter att hämta på Panora när kassan öppnar på söndag kl 12.00.

Arrangörer: Seriefrämjandet och Folkets Bio Malmö i samarbete med PennFilm Studio, Folkets Bio och ABF Malmö, med stöd av Film i Skåne, Svenska Filminstitutet, Malmö stad och Kultur Skåne.

Event & specialvisningar