Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter
Trailer
Tider & biljetter
De oskyldiga
Premiär Fre 18 feb

Under de ljusa sommarkvällarna, när de vuxna inte tittar, passar några barn på att utforska sina innersta krafter. Det som börjar som en oskyldig lek förvandlas snart till djupaste allvar.

”De magiska barnåren” är ett uttryck som får en helt ny betydelse i Eskil Vogts mörka thriller. Ida tröttnar på att leka med sin gravt autistiska storasyster och följer med den jämnårige Ben in i skogen. Där visar han upp konster som inte går att förklara. Men han är inte den ende som besitter mystiska krafter. Det som började som en oskyldig lek förvandlas snart till en maktkamp på djupaste allvar.

De oskyldiga är Eskil Vogts andra film. Hans debutfilm Blind visades bland annat vid filmfestivalerna i Sundance och Berlin och vann över 20 internationella priser. Eskil Vogt har även ett mångårigt samarbete med regissören Joachim Trier och har tillsammans med honom skrivit manus till bland andra Oslo, 31 augusti, Thelma, Louder than bombs och Världens värsta människa.

"The lonely, uncanny and sometimes unthinkingly violent world of childhood is explored with chilling candor and exceptional skill in writer-director Eskil Vogt's arthouse horror feature The Innocents." – The Hollywood Reporter

Premiär Fre 18 feb
FILMFAKTA
Regissör: Eskil Vogt
Originaltitel: De uskyldige
Land: Norge
År: 2021
Längd: 117 minuter
Språk: Norska
Textning: Svenska
Genre: Thriller
Åldersgräns: Från 15 år
Skådespelare / Medverkande: Yasmin Bremseth Asheimsp, Sam Ashraf, Alva Brynsmo Ramstad, Rakel Lenora Fløttum
Distributör: TriArt Film
Visa på IMDb
Event & specialvisningar