Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Trailer
Tider & biljetter

Inga visningar inlagda

Don’t Worry Darling

Sista visningen är torsdagen den 20 oktober.

En djärv, skruvad och visuellt förförisk psykologisk thriller i regi av Olivia Wilde (Booksmart) med fängslande prestationer av Florence Pugh (Midsommar, Unga kvinnor) och sångaren Harry Styles (Dunkirk).

Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD, Frank – lika delar företagsvisionär och livscoach – och genomsyrar allt i det dagliga livet i den tätt sammanknutna ökenutopin.

Medan männen tillbringar varje dag på Victory-projektets högkvarter, med "utveckling av progressiva material", tillbringar kvinnorna – inklusive Franks eleganta partner Shelley – dagarna med skönhet, lyx och utsvävningarna i samhället. Livet är perfekt och alla boendes behov tillgodoses av företaget. Allt de begär är diskretion och förebehållslöst engagemang till Victory-projektet.

När sprickor i den idylliska tillvaron dyker upp och avslöjar glimtar av något hotfullt bakom den attraktiva fasaden kan Alice inte göra annat än att ifrågasätta vad de faktiskt gör i Victory, och varför. Hur mycket är Alice villig att offra för att avslöja vad det är som egentligen pågår i paradiset?

FILMFAKTA
Regissör: Olivia Wilde
Land: USA
År: 2022
Längd: 150 minuter
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Genre: Thriller
Skådespelare / Medverkande: Harry Style, Florence Pugh, Olivia Wilde
Premiär: Sön 25 sep, 2022
Distributör: Warner Bros. Entertainment
Visa på IMDb
Event & specialvisningar